De praktijk

Onze praktijk heeft een gunstige ligging en is gemakkelijk te bereiken. Zo bevinden zich op slechts 250 meter afstand twee bushaltes, is er ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig en is de praktijk door de centrale ligging gemakkelijk te bereiken voor fietsers. Aan de linkerkant naast de praktijk bevindt zich een overdekte fietsenstalling.
Bovendien zijn wij ook uiterst gunstig gesitueerd ten opzichte van een aantal grote scholen in Breda, zoals De Nassau, OLV, Curio/Florijn, Stedelijk Gymnasium, Newman, Curio Prinsentuin en Scala Teteringen. Voor scholieren is dit erg fijn aangezien ze de behandeling kunnen plannen zonder een lesuur te missen. Kom je samen met je zoon of dochter en houd je niet zo van wachten? Ga dan in de tussentijd een boodschap doen op het Brabantplein.

Prettige en ontspannen sfeer

Een fijne omgeving voor patiënten en het personeel vinden wij bij orthodontistenpraktijk Otte uiterst belangrijk. Wij begrijpen dat het voor een patiënt soms spannend is om plaats te nemen in een behandelstoel. Anderzijds willen wij ook dat het personeel goed uit de voeten kan om de beste zorg te bieden. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om de praktijk met veel licht en ruimte in te richten. Bovendien vinden alle behandelingen plaats in verschillende afgesloten behandelruimtes, om de privacy van de patiënt te waarborgen. Op deze manier creëren wij een prettige en ontspannen sfeer voor zowel de patiënt als voor het personeel.

Afspraken maken via online receptie of handige app

Afspraken maak of wijzig je gemakkelijk via de online receptie of onze handige App voor patiënten. Na de registratie in de Orthodontist Otte App ontvangt je een unieke QR code waarmee je jezelf kunt aanmelden in de praktijk. Dit hoeft dus niet meer fysiek bij de receptie. Bovendien bekijk je in de App al je behandelafspraken, maak je eenvoudig je eigen afspraken of wijzig je afspraken wanneer blijkt dat je toch niet kunt.

Download nu de app voor Adroid of Apple.

Gratis WiFi in onze praktijk

Het kan soms voorkomen dat een behandeling langer duurt dan je van ons gewend bent. Daarom bieden wij als extra service aan onze patiënten gratis WiFi aan. Mocht het voorkomen dat je iets langer moet wachten, dan is het altijd mogelijk om alvast online je huiswerk te doen, te chatten met vrienden of verder te gamen op je smartphone of tablet.