Spark – de onzichtbare beugel

Wij zijn al sinds 2015 “Certified Invisalign Provider”. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met Clear Aligners. Sinds begin 2023 bieden we Spark Clear Aligners aan als eerste keus voor onze patiënten. Zelfde kwaliteit, zo niet beter! En een stuk voordeliger!! Lees hieronder meer over Spark Clear Aligners, en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een stralende lach? Kies voor Spark Clear Aligners!

Met de onzichtbare Spark-beugel zal bijna niemand zal zien dat jij je tanden recht laat zetten. De Spark-behandeling bestaat uit een serie uitneembare, transparante hoesjes (aligners) die speciaal voor jouw gebit op maat worden gemaakt. Iedere 1-2 weken wordt de aligner vervangen door een nieuwe aligner die net iets verschilt van de vorige. Zo worden je tanden en kiezen stapje voor stapje naar de juiste positie bewogen. Comfortabel, gemakkelijk en snel. En bijna niet zichtbaar!

Gemakkelijk en comfortabel

Een Spark-behandeling past gemakkelijk in je dagelijkse leven. De aligners zijn doorzichtig en vallen helemaal niet op wanneer je ze draagt. Er zijn geen metalen slotjes of draden, dus  je hebt geen last van mogelijke mondirritaties. De aligners zijn comfortabel om dragen en worden uitgenomen om te eten, te drinken of de tanden te poetsen en te flossen. Bij een belangrijke afspraak kun je ze voor een korte tijd uitnemen. Tijdens het eten, drinken of tandenpoetsen hoeven de aligners niet gedragen te worden. Spark Clear Aligners zijn zo onopvallend dat je haast zelf zou vergeten dat je tanden recht worden gezet. Spark geeft je zonder gedoe een stralend gebit.

Meer informatie en gebruikerservaringen vindt u op de website van Spark Clear Aligners.

Wil je een afspraak maken of advies over de mogelijkheden voor je persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op.