Invisalign – de onzichtbare beugel

Wij zijn al sinds 2015 “Certified Invisalign Provider”. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met dit innovatieve systeem. Lees hieronder meer over Invisalign, en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een stralende lach? Kies voor Invisalign!

Met de onzichtbare Invisalign-beugel zal bijna niemand zal zien dat jij je tanden recht laat zetten. De Invisalign-behandeling bestaat uit een serie uitneembare, transparante hoesjes (aligners) die speciaal voor jouw gebit op maat worden gemaakt. Iedere 1-2 weken wordt de aligner vervangen door een nieuwe aligner die net iets verschilt van de vorige. Zo worden je tanden en kiezen stapje voor stapje naar de juiste positie bewogen. Comfortabel, gemakkelijk en snel. En bijna niet zichtbaar!

Gemakkelijk en comfortabel

Een Invisalign-behandeling past gemakkelijk in je dagelijkse leven. De aligners zijn doorzichtig en vallen helemaal niet op wanneer je ze draagt. Er zijn geen metalen slotjes of draden, dus  je hebt geen last van mogelijke mondirritaties. De aligners zijn comfortabel om dragen en worden uitgenomen om te eten, te drinken of de tanden te poetsen en te flossen. Bij een belangrijke afspraak kun je ze voor een korte tijd uitnemen. Tijdens het eten, drinken of tandenpoetsen hoeven de aligners niet gedragen te worden. Invisalign is zo onopvallend dat je haast zelf zou vergeten dat je tanden recht worden gezet. Invisalign geeft je zonder gedoe een stralend gebit.

Meer informatie en gebruikerservaringen vindt u op de website van Invisalign.

Wil je een afspraak maken of advies over de mogelijkheden voor je persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op.